Numar de masa Atena Mărește

Numar de masa Atena

NCN16

New product

Numarul de masa Atena aduce un plus decorului meselor de nunta, facilitand procedura repartizarii invitatilor la mese. Realizat dintr-o coperta speciala sidefata, numarul de masa prezinta un design simplist si echilibrat, cu o cununa de lauri ce trimite la minunatele Legende ale Olimpului, in care zeii purtau cu mandrete cununa ca semn al recunoasterii puterii lor.

Mai multe detalii

2,70 LEI

Mai multe informatii

Numarul de masa Atena prezinta un design simplist si echilibrat, cu inspiratie greceasca, trimitand totodata la minunatele Legende ale Olimpului, in care eroii si zeii purtau cu mandrete o cununa de lauri ca semn al recunoasterii puterii lor.

Realizat pe o coperta speciala, sidefata, numarul de masa Atena are dimensiunile de aproximativ 12 x 10 cm.

Numarul de masa Atena are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Modelul de masa Atena poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: