Meniu nunta Atena
  • Meniu nunta Atena
  • Meniu nunta Atena

Meniu nunta Atena

4,50 lei

cu TVA

Meniul de nunta Atena are rolul de a completa decorul salii de evenimente, designul simplist si echilibrat de inspiratie greceasca al modelului fiind foarte usor de integrat in tematica oricarui eveniment. Realizat din materiale premium de cea mai buna calitate, meniul de nunta Atena are un set coordonat de papetarie. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Meniul de nunta Atena prezinta un design simplist si echilibrat, cu inspiratie greceasca, trimitand totodata la minunatele Legende ale Olimpului, in care eroii si zeii purtau cu mandrete o cununa de lauri ca semn al recunoasterii puterii lor.

Realizat dintr-o coperta speciala sidefata, meniul are dimensiunile de aproximativ 20 x 12 cm.

Modelul meniului de nunta Atena poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, meniul de nunta Atena are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta ACN16
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa