Meniu nunta Sentimente Mărește

Meniu nunta Sentimente

A066

New product

Meniul prezinta un design inspirat din natura, ilustrand un cadru montan, alpin, cu munti, brazi si o simplitate deosebita, cu o caldura linistitoare oferita de albastrul senin al cerului. Meniul este realizat pe o coperta speciala sidefata, completand decorul salii de evenimente intr-un mod unic, placut.

Din setul de papetarie Sentimente mai fac parte: invitatia, place cardul si numarul de masa.

Mai multe detalii

4,00 LEI

Mai multe informatii

Meniu de nunta cu un design simplist, inspirat din frumusetea naturii. Modelul este realizat dintr-o coperta speciala, sidefata, avand dimensiunile de aproximativ 20 x 12 cm.

Modelul se integreaza foarte bine in cadrul petrecerilor organizate intr-un cadru montan sau in cadrul evenimentelor desfasurate in sezonul rece. 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, fiecare dintre accesoriile de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: