Meniu Eleganta simpla

A029

New product

Meniul pentru nunta din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter. Cu un design elegant si echilibrat, asa cum ii spune si numele, produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Mai multe detalii

10,00 LEI

Mai multe informatii

Meniul pentru nunta din setul de papetarie Eleganta simpla iese in evidenta prin detaliile fine si contrastante ale chenarului stralucitor cu glitter.

Meniul are dimensiunile de aproximativ 19,5 x 11,5 cm, fiind realizat pe o coperta speciala sidefata de culoarea cuprului, completata fiind de doua inserturi: unul pentru coperta meniului, iar celalalt pentru interiorul acestuia. De asemenea, coperta meniului este completata, pe partea din fata, de un chenar stralucitor realizat manual cu glitter, chenar ce inconjoara insertul special conceput pentru coperta, unde intalnim si initialele mirilor, elegant incastrate intr-un detaliu grafic creionat de linii fine.

Cu un design elegant si echilibrat, asa cum ii spune si numele, produsul este potrivit pentru evenimentele luxuriante, rafinate, pline de bun gust si intregeste decorul salii de evenimente intr-un mod unic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: