Meniu Ziua asteptata
  • Meniu Ziua asteptata

Meniu Ziua asteptata

5,40 lei

cu TVA

Acest meniu este simplu si de efect. Coperta este de culoare deschisa (in imagine crem) avand aplicata o pagina coordonata cu schema coloristica a nuntii. Meniul de nunta trebuie sa fie original si practic, iar cele clasice vor fi intotdeauna la moda.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Acest meniu este simplu si de efect. Coperta este de culoare deschisa(in imagine crem) avand aplicata o pagina coordonata cu schema coloristica a nuntii. Combinarea culorilor complementare: lila sidefat si bordo pastreaza tonul corespunzator nuntii tale, adaugand luminozitate prin culoarea textului.  Meniul de nunta trebuie sa fie original si practic, iar cele clasice vor fi intotdeauna la moda. Orice femeie isi doreste eleganta deplina, iar accesorizarea meniului cu fundita bordo are efecte gratioase si vibrante. 

Dimensiunea meniului atunci cand este pliat este de aproximativ 12 x 20 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta ACN4
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa