Meniu Ziua asteptata Mărește

Meniu Ziua asteptata

ACN4

New product

Acest meniu este simplu si de efect. Coperta este de culoare deschisa (in imagine crem) avand aplicata o pagina coordonata cu schema coloristica a nuntii. Meniul de nunta trebuie sa fie original si practic, iar cele clasice vor fi intotdeauna la moda.

Mai multe detalii

4,50 LEI

Mai multe informatii

Acest meniu este simplu si de efect. Coperta este de culoare deschisa(in imagine crem) avand aplicata o pagina coordonata cu schema coloristica a nuntii. Combinarea culorilor complementare: lila sidefat si bordo pastreaza tonul corespunzator nuntii tale, adaugand luminozitate prin culoarea textului.  Meniul de nunta trebuie sa fie original si practic, iar cele clasice vor fi intotdeauna la moda. Orice femeie isi doreste eleganta deplina, iar accesorizarea meniului cu fundita bordo are efecte gratioase si vibrante. 

Dimensiunea meniului atunci cand este pliat este de aproximativ 12 x 20 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: