Romantica

O nunta nu poate fi decat romantica si de accea tema de nunta romantica este una din cele mai apreciate. Accesorizata cu flori, panglici, pasari, dantele, lumini difuze si in general culori pale, tema de nunta romantica este perfect completata de un set complet de papetarie nunta asortat.

Romantica Conține 3 produse.

Showing 1 - 3 of 3 items
  • Setul de papetarie nunta Romantism modern include invitatia de nunta, plicul de bani, meniul si numarul de masa. Mirii romantici pot alege pentru completarea decorului acest set de papetarie vesel si jucaus.

  • Set complet de papetarie pentru nunta realizat special in tematica vintage. Setul poate include: invitatie de nunta, meniu, place card, numar de masa, eticheta marturie sau oricare accesoriu prezent pe site-ul nostru. Imprimeul grafic si culorile calde, intensifica eleganta si subtilitatea setului.

  • Set complet papetarie de nunta Romantica ce are ca tema trandafirii delicati. Setul de nunta poate fi format din invitatie, place card / plic de bani, meniu, numar de masa, cutiuta si alte accesorii cum ar fi etichete , stegulete.

Showing 1 - 3 of 3 items