• Decor de nunta avand card de masa Eleganta Contemporana

Card de masa Eleganta Contemporana T015

3,90 lei

cu TVA

Cardurile de masa Eleganta contemporana cu nume sunt realizate dintr-o coperta alba, simpla, cu detalii grafice si text realizate dintr-o folie metalizata aurie. Modelul grafic este unul special, coordonat celorlalte accesorii de papetarie din set. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Un model placut, elegant si rafinat, in esenta extrem de simplu. Ideal pentru a completa decorul salii de evenimente si o minunata alternativa pentru plicurile de bani.

Cardurile de masa Eleganta contemporana cu nume sunt realizate dintr-o coperta alba ce se pliaza in doua. Modelul are detalii grafice si text realizate dintr-o folie metalizata aurie. Modelul grafic este unul special, coordonat celorlalte accesorii de papetarie din set. 

Dimensiunile cardului, atunci cand este pliat, sunt de aproximativ 7 x 10 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. 

Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi cantitatea dorita. 

Altfeldeinvitatii
Referinta T015
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa