Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

MOSTRĂ GRATUITĂ

Materialele din care sunt realizate toate seturile noastre de papetărie sunt de calitate premium. Cartoanele sunt importate din Italia, iar printul este profesional. Vă invităm să solicitaţi o mostră gratuită, prin curier  să vă convingeţi de alegerea făcută.

TERMEN DE EXECUŢIE

Din momentul în care ne trimiteţi textul, durează câteva ore  să primiţi macheta pe mail, pentru verificarea corectitudinii. Produsele sunt realizate apoi în maximum o săptămână de la aprobarea matriţei cu text de către dumneavoastră, tot pe mail. Respectăm aceste termene fără excepţie. În plus avem şi varianta execuţiei în regim de urgenţă: 1-2 zile lucrătoare.

PERSONALIZARE INVITAŢII

Vă oferim asistenţă profesională personalizată pe toata durata colaborării, astfel încât tema aleasă pentru nuntă să fie respectată cu uşurinţă până la cele mai mici detalii. De la design până la culoare şi accesorii, ne pliem pe cerinţele dumneavoastră și modificăm orice aspect.

PLATĂ

Aveţi posibilitatea de a achita comenzile ramburs, direct la curier, atunci când primiţi coletul, sau pe site prin card bancar.
Aveţi de asemenea posibilitatea achiziţionării produselor noastre în rate, fără dobândă.