Invitatia digitala Sarbatoare
  • Invitatia digitala Sarbatoare
  • Varianta digitala a invitatiei de nunta Chipul tau cu text 2 in 1 nunta si botez nuntez
  • Invitatie de nunta Electronica

Invitatie online

60,00 lei

cu TVA

Doresti sa iti anunti nunta printr-o metoda simpla si in acelasi timp eleganta? Va punem la dispozitie invitatie electronica pentru a va usura misiunea. Veti primi o poza in format .jpg pe care o veti putea trimite pe whatsapp, facebook etc pentru invitatii pe care nu ii puteti invita in mod traditional.

Invitatia poate avea designul oricarei invitatii de nunta sau botez prezenta pe site-ul nostru: Invitatiile de nunta le gasiti aici iar invitatiile de botez le gasiti aici.

Varianta electronica seamana cu poza prezentata pe site la fiecare invitatie in parte.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Doresti sa iti anunti nunta printr-o metoda simpla si in acelasi timp eleganta? Va punem la dispozitie invitatie electronica pentru a va usura misiunea. Invitatia poate avea designul oricarei invitatii de nunta sau botez prezenta pe site-ul nostru: Invitatiile de nunta le gasiti aici iar invitatiile de botez le gasiti aici.

Veti primi o poza in format .jpg pe care o veti putea trimite pe whatsapp, facebook etc pentru invitatii pe care nu ii puteti invita in mod traditional.

Dupa ce finalizati comanda si achitati invitatiile online, primiti un email de confirmare. La acel email este necesar sa raspundeti cu textul dvs si cu modelul de invitatie la care doriti varianta electronica. Varianta electronica seamana cu pozele prezentate pe site la invitatii.

Altfeldeinvitatii
Referinta ele1
Referinte specifice