Invitatie botez Carusel

New product

Invitatia de botez Caluti prezinta un fundal in nuante jucause de roz sau albastru, dupa caz, avand ca simbol central un carusel cu aspect de glitter auriu. Realizata dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, invitatia este ideala pentru botez, cromatica fiind jucausa, cu mici accente florale.

Mai multe detalii

4,50 LEI

Mai multe informatii

Invitatia de botez Caluti prezinta un fundal in nuante jucause de roz sau albastru, avand ca simbol central un carusel cu aspect de glitter auriu. Realizata dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, invitatia este ideala pentru botezul unei fetite sau pentru botezul unui baietel, cromatica fiind jucausa, cu mici accente florale.

Ca dimensiuni, invitatia are aproximativ 14 x 14 cm. 

Invitatia are inclus in pretul afisat pe site si un plic special. 

Modelul setului de papetarie pentru botez poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: