Invitatie botez Lacul lebedelor
  • Invitatie botez Lacul lebedelor
  • Invitatie botez Lacul lebedelor

Invitatie botez Lacul lebedelor

4,90 lei

cu TVA

Invitatia de botez Lacul lebedelor este una deosebita si plina de semnificatii, fiind conceputa in jurul unor nuante placute de roz si auriu, grafica sugestiva fiind completata de fundalul cu aspect de pulbere colorata. Modelul are in prim plan o lebada ce poarta o coroana aurita, invitatia fiind speciala pentru o mica printesa.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Invitatia de botez Lacul lebedelor este realizata din materiale premium de cea mai buna calitate, respectiv o coperta speciala sidefata printata fata-verso. 

Inspirata din nenumaratele povesti cu si despre lebede, modelul este conceput in jurul unei grafici sugestive ce are in prim-plan intocmai aceasta gratioasa faptura. 

Coperta prezinta numele copilului si lebada incoronata incadrata intr-un chenar elegant, iar la interior, in partea dreapta regasim textul propriu-zis al invitatiei, in timp ce in partea stanga sunt evidentiate data si numele copilului, completate in mod deosebit de o coronita aurita. 

Ca dimensiuni, aceasta invitatie are aproximativ 14 x 14 cm. De asemenea, invitatia vine insotita de un plic special. 

Modelul are un set coordonat de papetarie, astfel ca puteti alege accesoriile (meniuri, numere de masa, place carduri sau plicuri de bani) in cantitatile necesare pentru evenimentul dumneavoastra. 

Pentru a va forma o idee despre calitatea materialelor utilizate va putem pune la dispozitie, la cerere, o mostra gratuita a produsului. 

Pentru a comanda trebuie doar sa adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite, in cantitatile dorite. 

Totodata, modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culorile utilizate sau fontul, precum si alte detalii, pot fi modificate dupa dorintele dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta F213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa