Invitatie botez Spargatorul de nuci

214

New product

Invitatia de botez Spargatorul de nuci este una deosebit de speciala si a fost creata pentru micii soldatei. Figurinele deosebite si colorate, designul simplu si special au rolul de a transpune invitatii intr-o minunata poveste atat pentru oameni mari, cat si pentru copii. Modelul este completat cu o fundita speciala de culoare bleumarin, fiind realizat dintr-o coperta de calitate superioara. 

Mai multe detalii

4,90 LEI

Mai multe informatii

Deosebit de speciala si unica, invitatia de botez Spargatorul de nuci prezinta un soldatel-figurina ce infrumuseteaza si apara cu stoicism, la fel ca in povestea lui Ceaicovski ce ne-a inspirat, numele copilului si data evenimentului.

Culorile folosite sunt variate, dar fundalul este unul preponderent neutru, usor vintage. Notele de culoare sunt aduse de nuantele folosite pentru font si de micile figurine, respectiv de toba si de calutul de lemn. Elementele folosite sunt totusi extrem de simple si ofera un farmec deosebit aspectului final al acestei invitatii. 

Invitatia este realizata dintr-o coperta de o calitate superioara si se pliaza in doua, iar in pretul afisat este inclus si un plic special pentru aceasta.

Ca dimensiuni, invitatia are aproximativ 14 x 14 cm. 

Calitatea materialelor si aspectul final al invitatiei pot fi analizate prin intermediul unei mostre gratuite pe care v-o putem trimite la cerere. 

Invitatia are un set coordonat de papetarie pentru botez. Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde gusturilor, nevoilor si asteptarilor dumneavoastra. Culoarea pangilicii folosite pentru coperta, a fundalului sau alte elemente grafice pe care doriti sa le integrati pot fi modificate la cerere.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: