• Invitatie botez balon cu aer cald - Petrecere in nori - interior

Invitatie Balon - Petrecere in nori

7,40 lei

cu TVA

Invitatia de botez cu tematica Balon cu aer cald, Petrecere in nori este creata din carton special decupat intr-o forma speciala. Invitatia are in interior textul propriu zis, iar pe coperta se regaseste o eticheta cu un balon cu aer cald ce tine invitatia inchisa sub forma unei curele cu ajutorul unei panglici satinate.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 20.

Invitatia de botez cu tematica Balon cu aer cald, Petrecere in nori este creata din carton special premium decupat intr-o forma deosebita. Invitatia de botez are in interior textul propriu zis. Pe coperta gasim o eticheta cu un balon de aer cald, ce tine invitatia inchisa. Eticheta si panglica din satin formeaza o teaca ce tine invitatia inchisa.

Dimensiunea acestei invitatii de botez deosebite este de aproximativ, 11,8cm x 16cm atunci cand este inchisa si de aproximativ 16cm x 29cm atunci cand este desfasurata. Find inchisa cu ajutorul etichetei, invitatia nu necesita si nu include plic.

Invitatia este potrivita atat pentru botezul unui baietel cat si pentru fetite, insa la cerere se poate realiza si in nuante de roz.

Altfeldeinvitatii
Referinta IB14
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa