Invitatie nunta Venetia CN11

CN11

New product

Invitatia pentru nunta Venetia are un model floral amplu, care desparte partea invitatiei uni de o parte cu dungi fine. Aerul ornamental sofisticat este temperat de culoarea uniforma a copertii. Invitatia nu necesita plic deoarece este compusa dintr-o foaie interioara cu text ce intra intr-o coperta lipita, care se aseamana unui plic.

Mai multe detalii

5,50 LEI

Mai multe informatii

Invitatia pentru nunta Venetia are un model floral amplu, care desparte partea invitatiei uni de o parte cu dungi  fine. Aerul ornamental sofisticat este temperat de culoarea uniforma a copertii. Invitatia nu necesita plic deoarece este compusa dintr-o foaie interioara cu text ce intra intr-o coperta lipita, care se aseamana unui plic. Pentru a putea fi trasa partea interioara usor din coperta, invitatia are aplicata o panglica la marginea superioara.  Dimensiunea invitatiei este de 14*14 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii