Invitatie nunta Ziua asteptata
  • Invitatie nunta Ziua asteptata
  • Invitatie nunta Ziua asteptata

Invitatii moderne Ziua asteptata CN4

5,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Ziua asteptata este compusa dintr-o coperta ivoire sidefat care se pliaza. Pe partea din fata este atasat un chenar decorativ baroc cu initialele mirilor, design-ul fiind completat de o panglica aurie de satin legata funda ce confera evenimentului un aer de poveste.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Adauga un strop de magie nuntii tale si alege acest model de invitatie de inspiratie baroca, cu monograme parca desprinse dintr-o carte de povesti. Invitatia de nunta Ziua asteptata este compusa dintr-o coperta ivoire sidefat care se pliaza. Pe partea din fata este atasat un chenar decorativ cu initialele mirilor, design-ul fiind completat de o panglica aurie de satin legata funda. Delicatetea si stralucirea acestei invitatii este potrivita pentru nuntile ce au ca tema basmul, nuntile la castel sau nuntile care au loc intr-un mediu elegant.

Dimensiunea invitatiei, atunci cand este pliata, este de 14*14 cm.

Invitatia nu necesita si nu include plic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta CN4
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa