Invitatie nunta Sarutul soarelui albastru_coperta
  • Invitatie nunta Sarutul soarelui albastru_coperta
  • Invitatie nunta Sarutul soarelui albastru_interior
  • Invitatie nunta Sarutul soarelui albastru

Invitatie nunta Sarutul soarelui

4,90 lei

cu TVA

Invitatia Sarutul soarelui prezinta un design inovativ, plin de eleganta, cu o multitudine de flori si fructe mici ce dau un aer aparte modelului conceput pe o coperta speciala sidefata, de cea mai buna calitate. Printata fata-verso, invitatia prezinta o fundita din satin, iar variantele de culoare pentru acest model alterneaza de la gold, la nuante mai intense de albastru si verde.

Citeste mai mult
Culoare
  • albastru
  • verde
  • galben auriu
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia Sarutul soarelui este realizata pe o coperta speciala, sidefata, de culoare alba, prezentand un model grafic floral, precum si doua chenare menite sa evidentieze textul: unul circular pentru coperta si unul oval pentru interior. 

Modelul este disponibil in nuante de albastru, verde si gold, fiecare dintre acestea avand o panglica speciala, in acord cromatic cu modelul, din satin. 

Dimensiunea invitatiei este de aproximativ 10 x 15 cm. 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 003
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa