Invitatie nunta Sarutul soarelui

New product

Invitatia Sarutul soarelui prezinta un design inovativ, plin de eleganta, cu o multitudine de flori si fructe mici ce dau un aer aparte modelului conceput pe o coperta speciala sidefata, de cea mai buna calitate. Printata fata-verso, invitatia prezinta o fundita din satin, iar variantele de culoare pentru acest model alterneaza de la gold, la nuante mai intense de albastru si verde.

Mai multe detalii

4,90 LEI

Mai multe informatii

Invitatia Sarutul soarelui este realizata pe o coperta speciala, sidefata, de culoare alba, prezentand un model grafic floral, precum si doua chenare menite sa evidentieze textul: unul circular pentru coperta si unul oval pentru interior. 

Modelul este disponibil in nuante de albastru, verde si gold, fiecare dintre acestea avand o panglica speciala, in acord cromatic cu modelul, din satin. 

Dimensiunea invitatiei este de aproximativ 10 x 15 cm. 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: