Monograma cu stil 004

New product

Invitatia de nunta Monograma cu stil prezinta un design vesel, cu flori ce formeaza un chenar, infrumusetand totodata si initialele mirilor de pe coperta, detaliul oferit de fundita din satin oferind un aspect diafan modelului. Disponibila in nuante de crem, bleu si roz, invitatia de nunta este printata fata-verso, pe o coperta speciala sidefata. 

Mai multe detalii

6,90 LEI

Mai multe informatii

Invitatia Monograma cu stil prezinta un design versatil si modern, cu flori, modelul fiind unul foarte usor de integrat in cadrul oricarui eveniment. Modelul invitatiei este disponibil in nuante de: crem, roz si bleu.

Realizata pe o coperta speciala, sidefata, invitatia are dimensiunile, atunci cand este pliata, de aproximativ 14 x 20 cm. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Fiecare accesoriu de pe site are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: