Invitatii Monograma cu stil
  • Invitatii Monograma cu stil
  • Invitatii Monograma cu stil  - flori
  • Invitatii Monograma cu stil  - flori

Monograma cu stil 004

7,40 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Monograma cu stil prezinta un design vesel, cu flori ce formeaza un chenar, infrumusetand totodata si initialele mirilor de pe coperta. Modelul grafic este complimentat de chenarul si accentele date de folia metalizata aurie. Disponibile in doua variante - cu flori sau cu frunze -  invitatile sunt printate fata-verso, pe o coperta speciala. 

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia Monograma cu stil prezinta un design versatil si modern, cu flori, modelul fiind unul foarte usor de integrat in cadrul oricarui eveniment. Modelul invitatiei este disponibil in doua variante: cu frunze sau cu flori.

Realizata pe o coperta speciala, invitatia are dimensiunile de aproximativ 14 x 14 cm. Invitatiile sunt printate fata-verso si vin insotite de un plic special menit sa complimenteze modelul.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita, cu un text aleatoriu.

Fiecare accesoriu de pe site are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 004
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa