Invitatie nunta Paris CN7 maro-crem-roz
  • Invitatie nunta Paris CN7 maro-crem-roz
  • Invitatie nunta Paris CN7 maro-crem-roz
  • Invitatie nunta Paris CN7 maro-crem-roz

Invitatie nunta Paris CN7

4,50 lei

cu TVA

Invitatia de nunta poarta numele celebrei capitale deoarece combinatia de linii tari si modele dulci duce cu gandul la aerul boem al Parisului. Combinatia de culori maro - roz este subliniata prin jocul de linii si curbe. O nunta moderna si deosebita are nevoie de o invitatie pe masura, iar invitatia Paris se potriveste de minune.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta poarta numele celebrei capitale deoarece combinatia de linii tari si modele dulci duce cu gandul la aerul boem al Parisului. Combinatia de culori maro - roz este subliniata prin jocul de linii si curbe. O nunta moderna si deosebita are nevoie de o invitatie pe masura, iar invitatia Paris se potriveste de minune. Dimensiune: 14*14 cm atunci cand este pliata. In pretul afisat este inclus un plic special potrivit modelului.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta CN7
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa