Invitatie nunta Venetia CN11 ivory-mov-lila
  • Invitatie nunta Venetia CN11 ivory-mov-lila
  • Invitatie nunta Venetia CN11 ivory-mov-lila
  • Invitatie nunta Venetia CN11 ivory-mov-lila

Invitatie nunta Venetia CN11

5,50 lei

cu TVA

Invitatia pentru nunta Venetia are un model floral amplu, care desparte partea invitatiei uni de o parte cu dungi fine. Aerul ornamental sofisticat este temperat de culoarea uniforma a copertii. Invitatia nu necesita plic deoarece este compusa dintr-o foaie interioara cu text ce intra intr-o coperta lipita, care se aseamana unui plic.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Invitatia pentru nunta Venetia are un model floral amplu, care desparte partea invitatiei uni de o parte cu dungi  fine. Aerul ornamental sofisticat este temperat de culoarea uniforma a copertii. Invitatia nu necesita plic deoarece este compusa dintr-o foaie interioara cu text ce intra intr-o coperta lipita, care se aseamana unui plic. Pentru a putea fi trasa partea interioara usor din coperta, invitatia are aplicata o panglica la marginea superioara.  Dimensiunea invitatiei este de 14*14 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta CN11
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa