Invitatie de nunta Venetia alb-albastru regal
  • Invitatie de nunta Venetia alb-albastru regal
  • Invitatie de nunta Venetia alb-albastru regal
  • Invitatie de nunta Venetia alb-albastru regal

Invitatie nunta Venetia CN11

8,40 lei

cu TVA

Invitatia pentru nunta Venetia are un model floral amplu, iar aerul ornamental sofisticat este temperat de culoarea uniforma a copertii. Invitatia de nunta Venetia profita din plin de fastul  si profunzimea albastrului regal prin contrastul cu albul pur.  Acest contrast este indulcit de buchetul floral bogat si de panglica de organza transparenta, iar sigiliul de ceara este tusa finala ce subliniaza aspectul regal al invitatiei.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatiile pentru nunta Venetia au un model floral amplu, aerul ornamental sofisticat este temperat de culoarea alba a copertii. 

Invitatiile de nunta Venetia profita din plin de fastul  si profunzimea albastrului regal prin contrastul cu albul pur.  Acest contrast este indulcit de buchetul floral bogat si de panglica de organza transparenta, iar sigiliul de ceara este tusa finala ce subliniaza aspectul regal al invitatiei.

Dimensiunea invitatiei este de 14*14 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta CN11
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa