Cer instelat 005

005

New product

Invitatie de nunta formata dintr-o coperta albastru inchis cu irizatii si un carton alb in interior, imprimat cu textul invitatiei. Invitatia se aseamana unei ferestre, deschizandu-se la mijloc si este legata cu doua panglici albastru deschis de satin si organza. Fiecare invitatie este completata de patru strasuri.

Mai multe detalii

6,50 LEI

Mai multe informatii

Aceasta invitatie originala ascunde insertul intr-un plic ornat cu strassuri si panglici de satin si organza bleu, lăsând la vedere numai numele mirilor, care trezeste astfel curiozitatea invitatilor. Cele două panglici se unesc într-un nod simbolic, al unuiunii celor doua destine.

Invitatie de nunta formata dintr-o coperta albastru inchis cu irizatii si un carton alb in interior, imprimat cu textul invitatiei. Invitatia se aseamana unei ferestre, deschizandu-se la mijloc si este legata cu doua panglici albastru deschis de satin si organza. Fiecare invitatie este completata de patru strasuri. Dimensiunea invitatiei este de 10*20 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: