Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Stralucire exotica 006
   Stralucire exotica 006

   Stralucire exotica 006

   Reviews  (1)
   14,00 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Elementul de puternic impact al acestei invitatii de nunta este pana de paun, aplicata pe un fundal verde deschis cu irizatii aurii. Un alt accesoriu savuros este funda verde inchis aplicata manual la baza penei de paun. Coperta invitatiei este mata, maro inchis.

   Culoare :
   Quantity :
   10000 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Exotismul si stralucirea penei de paun sunt evidentiate de panglica de saten desavarsite printr-o funde eleganta. Invitatie luxoasa sugereaza personalitatea si eleganta unui cuplu dornic sa-si afirme originalitatea si frumusetea.

   Elementul de puternic impact al acestei invitatii de nunta este pana de paun, aplicata pe un fundal verde deschis cu irizatii aurii. Un alt accesoriu savuros este funda verde inchis aplicata manual la baza penei de paun. Coperta invitatiei este mata, maro inchis. Dimensiunea acestei invitatii este de 10*20 cm. Culoarea recomandata pentru tiparire este maro inchis sau verde inchis.

    

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

    

   Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

   Altfeldeinvitatii
   006

   Referinte specifice

   Dayana David2024-03-15
   Peste asteptari

   Extraordinar de profesionisti si promti in ceea ce priveste comunicarea cu clientii. Produsul finit este superb, este pe masura asteptarilor. Suntem foarte multumiti de colaborarea aceasta! Multumim

    Write your review
    Stralucire exotica 006

    S-ar putea sa-ti placa

    Invitatie nunta Stralucire exotica

    Stralucire exotica 006

    14,00 lei