Stralucire exotica 006

New product

Elementul de puternic impact al acestei invitatii de nunta este pana de paun, aplicata pe un fundal verde deschis cu irizatii aurii. Un alt accesoriu savuros este funda verde inchis aplicata manual la baza penei de paun. Coperta invitatiei este mata, maro inchis.

Mai multe detalii

12,00 LEI

Mai multe informatii

Exotismul si stralucirea penei de paun sunt evidentiate de panglica de saten desavarsite printr-o funde eleganta. Invitatie luxoasa sugereaza personalitatea si eleganta unui cuplu dornic sa-si afirme originalitatea si frumusetea.

Elementul de puternic impact al acestei invitatii de nunta este pana de paun, aplicata pe un fundal verde deschis cu irizatii aurii. Un alt accesoriu savuros este funda verde inchis aplicata manual la baza penei de paun. Coperta invitatiei este mata, maro inchis. Dimensiunea acestei invitatii este de 10*20 cm. Culoarea recomandata pentru tiparire este maro inchis sau verde inchis.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: