Invitatii nunta Stralucire exotica cu pana de paun naturala
  • Invitatii nunta Stralucire exotica cu pana de paun naturala

Stralucire exotica 006

14,00 lei

cu TVA

Elementul de puternic impact al acestei invitatii de nunta este pana de paun, aplicata pe un fundal verde deschis cu irizatii aurii. Un alt accesoriu savuros este funda verde inchis aplicata manual la baza penei de paun. Coperta invitatiei este mata, maro inchis.

Citeste mai mult
Culoare
  • violet
  • maro
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Exotismul si stralucirea penei de paun sunt evidentiate de panglica de saten desavarsite printr-o funde eleganta. Invitatie luxoasa sugereaza personalitatea si eleganta unui cuplu dornic sa-si afirme originalitatea si frumusetea.

Elementul de puternic impact al acestei invitatii de nunta este pana de paun, aplicata pe un fundal verde deschis cu irizatii aurii. Un alt accesoriu savuros este funda verde inchis aplicata manual la baza penei de paun. Coperta invitatiei este mata, maro inchis. Dimensiunea acestei invitatii este de 10*20 cm. Culoarea recomandata pentru tiparire este maro inchis sau verde inchis.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 006
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa