Invitatie nunta Atena CN16
  • Invitatie nunta Atena CN16
  • Invitatie nunta Atena CN16
  • Invitatie nunta Atena CN16

Invitatie nunta Atena CN16

4,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Atena prezinta un design simplist si echilibrat, cu inspiratie greceasca, trimitand totodata la minunatele legende ale Olimpului, in care eroii si zeii purtau cu mandrete o cununa de lauri ca semn al recunoasterii puterii lor. Realizata pe o coperta speciala, sidefata, invitatia are inclusa in pret si un plic special. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Atena prezinta un design simplist si echilibrat, cu inspiratie greceasca, trimitand totodata la minunatele Legende ale Olimpului, in care eroii si zeii purtau cu mandrete o cununa de lauri ca semn al recunoasterii puterii lor.

Realizata pe o coperta speciala, sidefata, invitatia are inclusa in pret si un plic special, dimensiunile invitatiei fiind de aproximativ 14 x 14 cm.

Invitatia este printata fata-verso, cromatica fiind una discreta si simplista, designul fiind completat de fundita din satin de culoare crem ce intregeste modelul cununei de lauri.

Modelul invitatiei poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, invitatia de nunta Atena are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta CN16
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa