Invitatie nunta Candelabru
  • Invitatie nunta Candelabru
  • Invitatie nunta Candelabru

Invitatii Candelabru 036

4,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Candelabru este realizata pe un carton special sidefat de cea mai buna calitate si este conceputa in jurul a doua nuante: grena si crem. Modelul este completat de o panglica din satin de culoare ivoire si prezinta elemente grafice ce fac trimitere la siragurile de cristale din candelabru.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Candelabru este realizata pe un carton special sidefat de cea mai buna calitate si este conceputa in jurul a doua nuante: grena si crem. Modelul este completat de o panglica din satin de culoare ivoire si prezinta elemente grafice ce fac trimitere la siragurile de cristale din candelabru, textul fiind evidendiat de un font elegant si aparte.

Invitatia are dimensiunile de aproximativ 10 x 15 cm. Invitatia este tinuta inchisa de o panglica de satin astfel incat nu necesita si nu include plic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra. 

De asemenea, invitatia are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 036
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa