Invitatie Primavara 038
  • Invitatie Primavara 038
  • Invitatie Primavara 038

Invitatie nunta Primavara

6,50 lei

cu TVA

Invitatiile de nunta Primavara au o coperta sidefata roz cu alb, fiind imprimata cu o ramura cu flori de cires si initialele viitorilor miri. Aceste invitatii sunt perfecte pentru nuntile de primavara dar si pentru o tema de nunta asiatica. In interiorul invitatiei se regaseste textul si confirmarea cu numele de telefon aferente.

Invitatia se pliaza in 3 parti si este legata cu o fundita.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatiile de nunta Primavara au o coperta roz cu alb, fiind imprimata cu o ramura cu flori de cires si initialele viitorilor miri. In interiorul invitatiei se regaseste textul si confirmarea cu numele de telefon aferente. Aceste invitatii sunt perfecte pentru nuntile de primavara dar si pentru o tema de nunta asiatica.

Invitatia se pliaza in 3 parti, este legata cu o fundita argintie si nu necesita plic.

Dimensiunile invitatiei sunt de aproximativ 20 x 9,5 cm atunci cand este pliata si de aproximativ 20 x 28,5 cm atunci cand este desfasurata.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 038
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa