Dragoste la prima vedere
  • Dragoste la prima vedere
  • Dragoste la prima vedere
  • Dragoste la prima vedere

Dragoste la prima vedere

5,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Dragoste la prima vedere este realizata dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in trei parti. Avand un model grafic floral, modelul se incadreaza foarte bine in cadrul evenimentelor organizate in sezonul rece, modelul reusind sa iasa in evidenta printr-o simplitate si un acord cromatic perfect.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Dragoste la prima vedere prezinta un design echilibrat si atent studiat, dar ofera un aer simplist si distins. Realizata dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in trei parti egale, invitatia concentreaza o serie de elemente ce scot modelul in evidenta. Cu un fundal de culoarea piersicii, coperta prezinta numele mirilor si data nuntii, precum si un model floral in partea inferioara, iar pe verso, un chenar circular cu flori care incadreaza, de asemenea, numele mirilor si data evenimentului.  Totodata, coperta este completata de o panglica subtire sidefata de culoare ivoire. Tot pe coperta experioara a invitatiei poate fi identificat si un citat-motto, iar in interior, chenarul cu flori incadreaza partea superioara si cea inferioara a invitatiei, textul fiind evidentiat prin utilizarea unui font artistic in nuante sangerii.

Modelul se incadreaza foarte bine in cadrul evenimentelor desfasurate in sezonul rece, datorita cromaticii specifice.

Dimensiunea invitatiei, atunci cand este pliata, este de aproximativ 14,5 x 10 cm, iar atunci cand este deschisa, de aproximativ 30 x 14,5 cm. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Invitatia de nunta Dragoste la prima vedere are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 041
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa