Basm fermecat visiniu
  • Basm fermecat visiniu
  • Basm fermecat visiniu
  • Basm fermecat visiniu

Basm fermecat 010

5,40 lei

cu TVA

Modelul invitatiei de nunta creioneaza imaginea unei carti de povesti. Coperta visinie sau albastra cu un aspect imperial, oferit de coroana ce incadreaza initialele mirilor este sustinuta de modelul grafic folosit pentru interiorul invitatiei ce prezinta o poveste de dragoste in partea stanga si informatiile legate de eveniment in partea dreapta.

Citeste mai mult
Culoare
  • albastru
  • visiniu
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Anuntati-va oaspetii de oficializarea povestii voastre de dragoste cu aceasta invitatie ce se aseamana cu o carte de basme, fiind realizata dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua.

Coperta visinie este personalizata cu initialele mirilor. Invitatia are un aspect imperial, oferit de coroana ce incadreaza initialele mirilor fiind sustinuta de modelul grafic folosit. La interior, invitatia prezinta o poveste de dragoste in partea stanga si informatiile legate de eveniment in partea dreapta.

Textul invitatiei este incadrat de un chenar grafic cu model elegant de culoare crem, inconjurat de un fundal de culoare roz pal care este menit sa complimenteze modelul.

Dimensiunile invitatiei sunt de aproximativ 12 x 16,5 cm.

Invitatia include in pretul afisat si un plic special potrivit acesteia.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, invitatia are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta 010
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa