Sincer DA 013

013

New product

Aceasta invitatie de nunta este alcatuita dintr-o coperta de calc alb transparent, care se deschide la mijloc, si pe care sunt desenate manual cu sclipici transparent initialele mirilor. Pentru a sta inchisa, invitatia este legata cu o panglica lata de organza, cu margini argintii. Insertul invitatiei este alb perlat.

Mai multe detalii

6,40 LEI

Mai multe informatii

Fastuos, sclipitor, splendid sunt doar cateva epitete ce pot caracteriza aceasta invitatie. Panglica de organza innodata intr-o funda eleganta scoate in evidenta monogramele stralucitoare, care personalizeaza in chip nobil coperta translucida a acestei invitatii.

Aceasta invitatie de nunta este alcatuita dintr-o coperta de calc alb transparent, care se deschide la mijloc, si pe care sunt desenate manual cu sclipici transparent initialele mirilor. Pentru a sta inchisa, invitatia este legata cu o panglica lata de organza, cu margini argintii. Insertul invitatiei este alb perlat.  Marimea invitatiei este de 14*14 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: