Eleganta contemporana 015

015

New product

Acest model de invitatie are o coperta texturata si are aplicata manual o panglica de satin. Insertul este alb mat, iar in partea dreapta este imprimat cu un model modern, colorat. Este o invitatie care se potriveste foarte bine pentru nunta dar si pentru petrecere.

Mai multe detalii

3,50 LEI

Mai multe informatii

Modernitatea acestei invitatii consta in modelul deosebit al mansonului, scos in evidenta de panglica de satin impodobita cu strassuri. Se adeseaza unui cuplu modern, iubitor de originalitate si noutate.

Acest model de invitatie are o coperta texturata si are aplicata manual o panglica de satin. Insertul este alb mat, iar in partea dreapta este imprimat cu un model modern, colorat. Este o invitatie care se potriveste foarte bine pentru nunta dar si pentru petrecere. Dimensiunea acestei invitatii este de 10*20 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: