Invitatii de nunta Sentimente
  • Invitatii de nunta Sentimente
  • Invitatii de nunta Sentimente
  • Invitatii de nunta Sentimente

Invitatii de nunta Sentimente

4,50 lei

cu TVA

Invitatia Sentimente prezinta un model simplist in care natura linistitoare, muntii, brazii si perdeaua de nea fac modelul potrivit pentru evenimentele desfasurate in sezonul rece, cu tematica wild sau organizate in cadrul unui peisaj montan. Realizata din materiale premium, invitatia are inclus in pret si un plic kraft, modelul grafic trimitand la ideea de tablou pictat.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Sentimente este realizata pe o coperta speciala, sidefata, avand un model simplist, conturat de frumusetea si naturaletea cadrului montan.

Modelul se integreaza foarte bine in cadrul evenimentelor organizate in sezonul rece sau intr-un cadru alpin, dimensiunile aproximative ale invitatiei fiind de 15 x 10 cm. 

Cu exceptia cadrului montan si a falniciei brazilor, modelul prezinta un imprimeu albastru, asemeni cerului senin. 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, fiecare dintre accesoriile de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 066
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa