Invitatie nunta Secret de impartasit

7,90 lei

cu TVA

Aceasta invitatie unica se evidentiaza prin alaturarea celor doua nuante placute, dar si prin detaliile fin accentuate ale trandafirilor. Coperta precizeaza initialele mirilor si data evenimentului, iar fundita din satin de culoare ivoire desavarseste modelul grafic. Prin alaturarea imprimeului bogat al trandafirilor de fundalul simplu se creează o imagine vibranta, pretioasa. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Aceasta invitatie unica se evidentiaza prin culorile linistitoare si pline de eleganta. Coperta precizeaza initialele mirilor si data evenimentului, iar elementele grafice florale aurii realizate dintr-o folie metalizata, sunt completate cu succes de o fundita eleganta din satin de culoare ivoire. Coperta de calitate premium in nuante de maro este una speciala, ce pune in evidenta modelul in esenta simplu, dar plin de rafinament.

Dimensiunea invitatiei este de aproximativ 10 x 19,5 cm. Modelul face ca invitatia sa nu includa si sa nu necesite plic. Daca totusi va doriti sa completati modelul cu un plic, acestea se comanda separat. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie, la cerere, o mostra fizica gratuita, cu un text aleatoriu. 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Invitatia are un set coordonat de papetarie pentru nunta. Meniurile, place cardurile sau numerele de masa cu model grafic coordonat se achizitioneaza separat. Trebuie doar sa adaugati in cosul de cumparaturi fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 017
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa