Invitatie nunta Usor ca o pana 019

019

New product

Pentru a reusi sa faca o prima impresie de mare efect, orice cuplu poate sa opteze pentru aceasta invitatie non-conformista. Toti cei care vor primi aceasta invitatie vor astepta cu nerabdare sa participe la un eveniment care se anunta a fi plin de stralucire. In prim plan se afla o pana violet deschis, design imbogatit cu o funda argintie.

Mai multe detalii

4,70 LEI

Mai multe informatii

Pentru a reusi sa faca o prima impresie de mare efect, orice cuplu poate sa opteze pentru aceasta invitatie non-conformista. Toti cei care vor primi aceasta invitatie vor astepta cu nerabdare sa participe la un eveniment care se anunță a fi atat de plin de stralucire. In prim plan se afla o pana violet deschis. Bogatia penei este echilibrata de paleta coloristica aleasa pentru coperta si insertul exterior: gri perlat și ivoriu.

Elementul de impact al acestei invitatii este o pana de aproximativ 12 cm, designul fiind imbogatit cu o funda argintie. Coperta este gri perlat iar insertul de pe aceasta este alb perlat. Marimea acestei invitatii de nunta este de 10*20cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: