Invitatie nunta Destine legate - cu plic sau cu iuta
  • Invitatie nunta Destine legate - cu plic sau cu iuta
  • Invitatie nunta Destine legate cu plic
  • Invitatie nunta Destine legate cu plic

Invitatie nunta Destine legate 021

5,40 lei

cu TVA

Invitatia Destine legate emana delicatete, avand la baza un design inspirat din stilul rustic. Realizata dintr-o coperta tip kraft si un insert cu pattern special, invitatia are drept sistem de prindere un snur din sfoara legat intr-o forma deosebita. De asemenea, invitatia vine insotita de un plic C6 kraft menit sa completeze designul de baza al acesteia, dar este disponibial si in varianta cu iuta. 

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia Destine legate emana delicatete si rafinament controlat, avand la baza un design inspirat din stilul rustic. Realizata dintr-o coperta tip kraft si un insert cu pattern special, invitatia are drept sistem de prindere un snur din sfoara legat intr-o forma deosebita. Modelul este disponibil in doua variante - cu plic sau cu iuta - astfel ca aveti si optiunea cu iuta ca sistem de inchidere. 

Modelul este complimentat si de fontul special ales ce ofera o nota usor jucausa designului invitatiei. Varianta cu iuta vine insa si cu modele grafice noi.

Ca dimensiuni, invitatia de nunta Destine legate are aproximativ 10 x 15 cm.

Totodata, invitatia are inclus in pretul afisat pe site si un plic special tip Kraft menit sa complimenteze modelul sau o coperta din iuta, in functie de alegerea pe care o faceti.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra fizica gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra, iar paleta coloristica a cartonului folosit, a sistemului de prindere si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 021
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa