Invitatie nunta Destine legate 021

021

New product

Invitatiile de acest gen au o coperta care se deschide la mijloc. Culorile invitatiilor sunt crem perlat, iar panglicile de organza sunt albe si roz. Insertul acestui model de invitatie are aceeasi culoare cu invitatia.

Invitatia nu necesita si nu include plic.

Mai multe detalii

4,50 LEI

Mai multe informatii

Invitatie ce se distinge prin rafinament si simplitate. Se pliază sub formă de fereastra, iar invitatia este inchisa cu ajutorul unui nod format din panglici roz și albe din organza. Delicatetea si subtilitatea sunt principalele mesaje transmise, adresandu-se unui cuplu discret si clasic.

Invitatiile de acest gen au o coperta care se deschide la mijloc. Culoarea aceste invitatii este crem perlat, iar panglicile de organza sunt albe si roz. Insertul acestui model de invitatie are aceeasi culoare cu invitatia. Marimea acestei invitatii de nunta este de aproximativ 10*20 cm.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: