Invitatie nunta Te-am gasit 022

022

New product

Daca va doriti o invitatie eleganta, dar si originala in acelasi timp, acest model este alegerea ideala. Atentia privitorului este captata in primul rand de o ”funda”  formată din doua pene, fulgi, imbinate cu o piatră asemănătoare diamantului. Aceste elemente sunt montate pe o panglică de saten alb, asezata in partea de sus a invitatiei.

Mai multe detalii

3,20 LEI

Mai multe informatii

Daca va doriti o invitatie eleganta, dar si originala in acelasi timp, acest model este alegerea ideala. Atentia privitorului este captata in primul rand de o ”funda”  formata din doua pene, imbinate cu o piatra asemanatoare diamantului. Aceste elemente sunt montate pe o panglica de saten alb, așezata in partea de sus a invitatiei. Invitatia are un farmec aparte, prin senzatia de confort si distinctie pe care o degaja.

Coperta acestei invitatii este gri metalizat iar insertul este alb cu irizatii aurii. In partea de sus a invitatiei este aplicata o panglica de satin, pe care sunt montate doua pene mici, in mijloc fiind aplicata o piatra translucida stralucitoare. Dimensiunea acestei invitatii este de 10*15 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: