Invitatie nunta Te-am gasit
  • Invitatie nunta Te-am gasit
  • Invitatie nunta Te-am gasit
  • Invitatie nunta Te-am gasit

Invitatie nunta Te-am gasit

6,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Te-am gasit prezinta un design elegant, fiind realizata pe o coperta speciala sidefata de culoare mov, avand un insert tip "open doors" ce prezinta o partitura, mixul de elemente fiind completat de fundita din organza de culoare alba. Modelul invitatiei este unul deosebit si datorita florilor si penelor ce completeaza designul grafic, insufletindu-l.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Te-am gasit prezinta un design elegant, fiind realizata pe o coperta speciala sidefata de culoare mov, avand un insert tip "open doors" ce prezinta o partitura, mixul de elemente fiind completat de fundita din organza de culoare alba. Modelul invitatiei este unul deosebit si datorita florilor si penelor ce completeaza designul grafic al modelului, fiind foarte usor de integrat in orice tematica aleasa pentru eveniment.

Invitatia de nunta inglobeaza un mix de elemente pline de romantism, cromatica fiind una eleganta si discreta, in nuante de roz, mov si lila. 

Textul invitatiei este protejat de un insert "open doors" cu un model grafic tip partitura, dimensiunile finale ale modelului invitatiei fiind de aproximativ 19 x 13 cm. 

De asemenea, invitatia de nunta Te-am gasit are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 022
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa