Invitatie Bilet de avion cu pasaport

New product

Invitatia de nunta Bilet de avion cu pasaport include doua elemente: invitatia propriu-zisa cu o coperta pliabila tip pasaport si un card elegant sub forma unui bilet de avion. Atat invitatia tip pasaport cat si biletul de avion, sunt printate fata-verso. Design-ul invitatiei este deosebit si incanta prin detaliile specifice temei calatoria: avion, pasaport, glob, stampila, margini tip par avion.

Mai multe detalii

4,90 LEI

Mai multe informatii

Invitatia de nunta  Bilet de avion cu pasaport contine invitatia propriu-zisa tip pasaport si un bilet de avion. Decorate cu elemente tipice calatoriei, in nuante calde de albastru, crem si maro, componentele acestei invitatii sunt tipartie fata-verso. Invitatia propriu-zisa are coperta tip pasaport si se poate realiza in functie de preferintele mirilor in diferite culori: grena, bleu si negru. Biletul de avion atrage privirile prin originalitatea si stralucirea sa, completand perfect papetaria de nunta.

Invitatie ideala pentru tema de nunta calatorii. Include plic imprimat cu modele grafice specifice temei.

Dimensiunea invitatiei tip pasaport este de aprox. 10x15 cm, iar dimensiunea biletului de avion este de aprox. 10x20 cm.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: