Invitatie de nunta Flori imbujorate
  • Invitatie de nunta Flori imbujorate
  • Invitatie de nunta Flori imbujorate

Invitatie de nunta Flori imbujorate

5,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Flori imbujorate are un model contrastant si linistitor, evidentiat de forma deosebita, fiind accesorizata cu o fundita de satin roz. Ideala pentru tema romantica sau clasica, invitatia de nunta este decorata in nuante calde de roz pal, ce contrasteaza in mod subtil cu insertul textului. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Flori imbujorate este eleganta si simpla, impresionand prin frumusetea culorii si a formei deosebite. Stralucirea acestui element de papetarie este redata de cu o fundita de satin roz. Paleta de culori si contrastele pot varia in functie de preferintele mirilor.

Realizata dintr-o coperta mata de culoare roz si un insert alb, invitatia este una deosebita.

Modelul special al acestei invitatii este dat de coperta roz mat si de insertul de culoare alba. Pliata in trei, acoperind insertul, coperta se inchide cu un sistem de prindere tip fundita din satin. O eticheta rotunda cu initialele mirilor si elemente grafice elegante infrumuseteaza partea superioara a copertei. Totodata, aceasta eticheta sustine fundita.

Ca dimensiuni, invitatia are aproximativ 15 x 10 cm, atunci cand este pliata si aproximativ 37 x 10 cm, atunci cand este deschisa. 

Modelul face ca invitatia sa nu includa si sa nu necesite plic. Daca totusi va doriti sa completati modelul cu un plic, acestea se comanda separat.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie, la cerere, o mostra fizica gratuita, cu un text aleatoriu.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Pentru a comanda tebuie doar sa adaugati in cosul de cumparaturi produsul sau produsele dorite, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta 177
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa