Invitatie nunta Amintiri dulci 023
  • Invitatie nunta Amintiri dulci 023

Invitatie nunta Amintiri dulci 023

3,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Amintiri dulci este disponibila in doua variante: cu fotografia mirilor sau cu un fundal dictat de note muzicale asezate pe portativ. Modelul este realizat pe o coperta speciala sidefata printata fata-verso, fiind infrumusetata de o cununa de flori in armonie cu fundalul de culoare roz deschis. Invitatia are inclus in pret si un plic special.

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Ce poate fi mai personal si mai cald decat o poza a cuplului fericit? Invitatia Amintiri dulci are drept element central poza mirilor, o imagine de dragoste completata de o cununa de flori in partea stanga. Cea de-a doua varianta a invitatiei Amintiri dulci are ca element central cununa de flori ce incadreaza numele mirilor, fundalul copertei prezentand un model grafic tip portativ cu note muzicale. 

Pe verso, textul invitatiei este incadrat de un chenar cu flori, modelul fiind insufletit de prezenta unei mici pasari ce ilustreaza anuntul vestii celei mari.

Paleta coloristica aleasa este formata din nuante de roz, cu accente discrete de verde si grena, iar dimensiunile invitatiei sunt de aproximativ 17 x 11 cm. 

Invitatia are inclusa in pretul afisat pe site si un plic special.

De asemenea, invitatia de nunta Amintiri dulci are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta 023
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa