Invitatie nunta Amintiri dulci 023

023

New product

Invitatia are drept element central poza mirilor, o imagine de dragoste, fiind înramata de un insert imprimat cu modele visinii. Paleta coloristica aleasa este formata din nuante de maro. Prin aceasta invitatie le veti  comunica oaspetilor dumneavoastra sinceritatea, caldura sufleteasca  si afectiunea pe care le simtiti in acest moment deosebit.

Mai multe detalii

4,20 LEI

Mai multe informatii

Ce poate fi mai personal si mai cald decat o poza a cuplului fericit? Invitatia are drept element central poza mirilor, o imagine de dragoste, fiind înramata de un insert imprimat cu modele visinii. Paleta coloristica aleasa este formata din nuante de maro. Prin aceasta invitatie le veti  comunica oaspetilor dumneavoastra sinceritatea, caldura sufleteasca  si afectiunea pe care le simtiti in acest moment deosebit.

Elementul de impact al acestei invitatii este poza mirilor amplasata in mijlocul copertii maro deschis. Aceasta este inramata de un insert maro inchis si de unul maro deschis pe care este imprimat un model visiniu. Designul este intregit de o panglica subtire, maro inchis, innodata in partea stanga a invitatiei.  Dimensiunea acestei invitatii este de 14*14 cm.

 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

 

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: