Invitatie nunta Mesaj handmade
  • Invitatie nunta Mesaj handmade
  • Invitatie nunta Mesaj handmade
  • Invitatie nunta Mesaj handmade

Invitatie nunta Mesaj handmade

6,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Mesaj handmade prezinta un design inspirat din hartia veche cu textura ingalbenita de timp, trimitand la ideea de papirus. Realizata din materiale de cea mai buna calitate, invitatia are in partea superioara initialele mirilor, cu un font artistic tip blazon, iar ca sistem de prindere, o panglica din satin de culoare ivoire si un sigiliu rosu din ceara.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia prezinta un design elegant, clasic, fiind potrivita mai ales pentru evenimentele organizate la castel sau cu o tematica speciala. Realizata dintr-o coperta de cea mai buna calitate, invitatia este printata fata-verso, avand un fundal inspirat din paloarea hartiei afectata de trecerea timpului. La interior, textul este incadrat de un chenar grafic elegant, cu linii fine, elementul central fiind dat de initialele mirilor cu un aspect nobiliar si de bordura ce le inconjoara.

Dimensiunile invitatiei sunt de aproximativ 27 x 18,5 cm, modelul fiind infasuat si sustinut de o panglica din satin cu un sigiliu elegant de culoare rosie. 

Invitatia necesita o usoara asamblare: coala trebuie rulata si introdusa in panglica cu sigiliu.

Modelul invitatiei poate fi modificat astfel incat acesta sa corespunda in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra, culoarea panglicilor sau fontul utilizat fiind modificate la cererea dumneavoastra.

Fiecare dintre modelele de invitatii existente pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului.

Altfeldeinvitatii
Referinta 025
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa