Invitatii nunta Gradina mediteraneana
  • Invitatii nunta Gradina mediteraneana
  • Invitatii nunta Gradina mediteraneana
  • Invitatii nunta Gradina mediteraneana
  • Invitatii nunta Gradina mediteraneana

Invitatii nunta Gradina mediteraneana

4,90 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Gradina mediteraneana prezinta un design modern si simplist, o combinatie placuta de verde si alb si elemente grafice ce fac trimitere la gradinile luxuriante de pe malul Mediteranei: ramurile de maslin. Invitatia este realizata pe o coperta speciala, sidefata, ce se pliaza in doua si prezinta o fundita din organza alba, ca sistem de prindere.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Gradina mediteraneana este realizata pe o coperta speciala, sidefata, ce se pliaza in doua, in timp ce modelul grafic este sustinut de prezenta unor ramuri de maslin si alte plante exotice. 

Modelul este printat fata-verso, pe partea din fata intalnind un chenar special prevazut pentru numele mirilor si data nuntii, in concordanta cu cel existent pe spatele invitatiei. In interior, textul este incadrat in partea superioara si cea inferioara de un chenar infrumusetat cu plante mediteranene.

Dimensiunile invitatiei Gradina mediteraneana sunt de aproximativ 14 x 14 cm, modelul avand ca sistem de prindere o fundita din organza de culoare alba, astfel incat aceasta nu include si nu necesita plic.

Modelul poate fi personalizat in functie de gusturile si preferintele dumneavoastra. Culoarea panglicilor sau a celorlalte accesorii poate fi modificata si adaptata, de asemenea, la cererea dumneavoastra.

Fiecare dintre invitatiile existente pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta, va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a invitatiei.

Altfeldeinvitatii
Referinta 188
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa