Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu
  • Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu
  • Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

8,90 lei

cu TVA

Invitatia Pecetea dragostei cu sigiliu prezinta un design plin de eleganta, inspirat fiind din frumusetea stilului baroc. Realizata pe o coperta speciala, sidefata, invitatia se pliaza in trei parti, sistemul de prindere fiind unul deosebit: o panglica subtire din satin sustinuta de un sigiliu din ceara cu model.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Pecetea dragostei cu sigiliu prezinta un design inspirat din stilul baroc cu o eleganta aparte oferita de sistemul de prindere alcatuit din panglica de satin subtire si sigiliul din ceara. 

Modelul se incadreaza foarte bine in cadrul unor evenimente cu un aer distins si aparte, cu o tematica de tip basm sau nunta la castel. 

Realizata pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in trei parti, invitatia prezinta un fundal elegant pentru coperta si un chenar simplist care este menit sa incadreze textul la interior. Invitatia prezinta un model striat pe margini, in partea superioara si in cea inferioara, fontul elegant reusind sa se evidentieze si prin mixul cromatic placut. 

Dimensiunile acestei invitatii, atunci cand este pliata sunt de aproximativ 18 x 12 cm, iar atunci cand este deschisa, de aproximativ 26 x 18 cm.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, fiecare dintre invitatiile de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 190
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa