Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Cookie. Refuzul poate afecta funcționalitatea.

   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu
   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu
   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

   Review  (0)
   8,90 lei
   Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

   Invitatia Pecetea dragostei cu sigiliu prezinta un design plin de eleganta, inspirat fiind din frumusetea stilului baroc. Realizata pe o coperta speciala, sidefata, invitatia se pliaza in trei parti, sistemul de prindere fiind unul deosebit: o panglica subtire din satin sustinuta de un sigiliu din ceara cu model.

   Quantity :
   9948 items
   • Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.Platiti in siguranta Online prin card sau Ramburs cand primiti coletul.
   • Livrare in toata Romania si UELivrare in toata Romania si UE
   • Va punem la dispozitie mostra gratuita.Va punem la dispozitie mostra gratuita.

   Invitatia de nunta Pecetea dragostei cu sigiliu prezinta un design inspirat din stilul baroc cu o eleganta aparte oferita de sistemul de prindere alcatuit din panglica de satin subtire si sigiliul din ceara. 

   Modelul se incadreaza foarte bine in cadrul unor evenimente cu un aer distins si aparte, cu o tematica de tip basm sau nunta la castel. 

   Realizata pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in trei parti, invitatia prezinta un fundal elegant pentru coperta si un chenar simplist care este menit sa incadreze textul la interior. Invitatia prezinta un model striat pe margini, in partea superioara si in cea inferioara, fontul elegant reusind sa se evidentieze si prin mixul cromatic placut. 

   Dimensiunile acestei invitatii, atunci cand este pliata sunt de aproximativ 18 x 12 cm, iar atunci cand este deschisa, de aproximativ 26 x 18 cm.

   Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

   Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

   De asemenea, fiecare dintre invitatiile de pe site au un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare articol de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

   Altfeldeinvitatii
   190

   Referinte specifice

   No customer reviews for the moment.

   Write your review
   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

   S-ar putea sa-ti placa

   Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

   Invitatie Pecetea dragostei cu sigiliu

   8,90 lei