Invitatie nunta Sclipiri de diamant
  • Invitatie nunta Sclipiri de diamant
  • Invitatie nunta Sclipiri de diamant

Invitatie nunta Sclipiri de diamant

8,40 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Sclipiri de diamant prezinta un design aparte si o cromatica discreta oferita de nuantele de roz pal si imprimeul floral. Modelul este completat de rama in stil baroc ce incadreaza numele mirilor, mixul de elemente devenind pretios si prin integrarea unui chenar cu glitter menit sa infrumuseteze coperta invitatiei.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de  nunta Sclipiri de diamant prezinta un design elegant, aparte si distins, cu un rafinament deosebit evidentiat de prezenta glitterului si a imprimeului floral, precum si de rama in stil baroc ce incadreaza textul invitatiei si numele mirilor.

Invitatia este realizata pe o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, cromatica aleasa fiind una echilibrata, respectiv un mix de alb si roz pal. 

Dimensiunile invitatiei sunt de aproximativ 14 x 14 cm. In pretul afisat este inclus si un plic special.

Modelul invitatiei poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, invitatia de nunta Sclipiri de diamant are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 191
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa