Invitatie nunta Constelatii
  • Invitatie nunta Constelatii
  • Invitatie nunta Constelatii

Invitatie nunta Constelatii

4,90 lei

cu TVA

Invitatia Constelatii prezinta un design grafic aparte dat de prezenta celor doua constelatii si semne zodiacale ce se reunesc sub acelasi cer, sub semnul dragostei. In nuante de negru si alb, cu accente de culoare orange, invitatia are inclusa in pretul afisat un plic special.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia Constelatii prezinta un design grafic modern, deosebit, care are ca simbol central semnele zodiacale ale mirilor si constelatiile aferente acestora.

Coperta invitatiei prezinta si o propozitie-motto, "Dragoste scrisa in stele", in timp ce la interior, textul prezinta o alternare de fonturi, respectiv de la unul compact pentru numele mirilor, parintilor si nasilor, dar si pentru datele de confirmare, in timp ce in partea dreapta, cu un font artistic, sunt trecute datele referitoare la locatie. 

Realizata dintr-o coperta speciala sidefata ce se pliaza in doua, invitatia are dimensiunile de aproximativ 14 x 14 cm.

Invitatia are inclusa in pretul afisat si un plic special.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, invitatia are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta 201
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa