Invitatie 2 in 1 nunta si botez Trei inimi
  • Invitatie 2 in 1 nunta si botez Trei inimi
  • Invitatie 2 in 1 nunta si botez Trei inimi

Invitatie 2 in 1 nunta si botez Trei inimi

4,90 lei

cu TVA

Invitatia 2 in 1 nunta si botez Trei inimi prezinta un design elegant si simplu, fiind conceputa in jurul unor nuante pastel, de bleu, albastru, roz si lila. Realizata dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, invitatia are un sistem de prindere din panglica subtire de satin de culoare lila. 

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia 2 in 1 nunta si botez Trei inimi prezinta un design elegant si simplu, fiind conceputa in jurul unor nuante pastel, de bleu, albastru, roz si lila. Realizata dintr-o coperta speciala ce se pliaza in doua, invitatia are un sistem de prindere din panglica subtire de satin de culoare lila. Invitatia prezinta un moto pe coperta: Cand Dragostea nu mai incape in Doua inimi, se naste a Treia.

Modelul invitatiei este potrivit mai ales pentru evenimentele cu o dubla semnificatie, respectiv nunta si botez. 

Dimensiunile acestei invitatii sunt de aproximativ 14 x 14 cm. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

De asemenea, invitatia are un set coordonat de papetarie nunta si botez. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment.

Altfeldeinvitatii
Referinta 205
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa