Invitatie nunta Serenitate transparenta fara sigiliu
  • Invitatie nunta Serenitate transparenta fara sigiliu
  • Invitatie nunta Serenitate transparenta

Invitatie nunta Serenitate transparenta

5,40 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Serenitate transparenta este una deosebita, cu un aspect sofisticat, extrem de fin. Realizata dintr-o coperta semitransparenta din hartie de calc, cu un imprimeu elegant cu flori marunte si o combinatie de culori auriu-negru, invitatia este disponibila in doua variante: insotita de un plic deosebit imprimat cu flori aurii, prevazut cu un sigiliu de culoarea bronzului sau clasic.

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Serenitate transparenta este una deosebita, aparte, cu un aspect sofisticat si rafinat. Invitatia este realizata dintr-o coperta semitransparenta din hartie de calc, cu un imprimeu elegant cu flori marunte ce creeaza o bordura ornamentata in jurul textului. Modelul invitatiei se invarte in jurul a doua nuante, auriu si negru. Totodata, invitatia este disponibila in doua variante: clasic sau cu sigiliu.

Dimensiunile invitatiei sunt de aproximativ 11,5 x 17,5 cm. 

Invitatia vine insotita de un plic deosebit de culoare crem imprimat cu flori aurii - simplu sau prevazut cu un sigiliu de culoarea bronzului. Sigiliul prezinta un model grafic cu flori marunte, similar graficii invitatiei si a plicului. Ca dimensiuni, plicul special are aproximativ 12 x 18 cm.

Modelul poate fi personalizat prin modificarea culorilor sau a altor detalii, astfel incat acesta sa corespunda in totalitate gusturilor, preferintelor si nevoilor dumneavoastra. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra gratuita a produsului. 

Se comanda fiecare accesoriu de papetarie in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentur eveniment. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 211
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa