Invitatie nunta Art Nouveau

6,40 lei

cu TVA

Invitatia de nunta Art Nouveau propune un model indraznet, sofisticat si special. Tematica unica face invitatia potrivita oricarui eveniment modern si este disponibila in doua variante de culoare: negru sau roz. Realizata dintr-o coperta speciala, invitatia prezinta textul si grafica in relief in nuante aurii, stralucitoare, date de folia metalizata folosita. Modelul este prevazut cu un plic special inclus in pretul afisat. 

Citeste mai mult
Culoare
  • negru
  • roz
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia de nunta Art Nouveau este disponibila in doua variante de culoare: negru cu auriu si roz cu auriu.

Modelul este unul indraznet si special, potrivit mai ales evenimentelor cu un suflu nou, modern.

Invitatia este realizata dintr-o coperta speciala. Textul si grafica sunt prezentate in relief, cu nuante aurii, stralucitoare.

Ca dimensiuni, invitatia are aproximativ 15,5 x 10, 5 cm. Modelul este prevazut cu un plic special inclus in pretul afisat. 

Modelul invitatiei are un set coordonat ce papetarie avand place carduri, meniuri si plicuri de bani. Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi fiecare produs în parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Pentru a va convinge de alegerea facuta si de materialele folosite, va putem trimite la cerere o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde cerintelor si preferintelor dumneavoastra. Culorile utilizate pot fi modificate la cererea dumneavoastra. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 213
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa