Chipul tau  - cu fundita si sigiliu
  • Chipul tau  - cu fundita si sigiliu
  • Chipul tau  - cu fundita
  • Chipul tau  - cu fundita

Invitatie nunta Chipul tau

7,40 lei

cu TVA

Invitatiile Chipul tau sunt extrem de fin lucrate si atent accesorizate. Disponibile in doua variante: clasic (cu fundita) si cu sigiliu, ambele beneficiaza de o coperta speciala semitransparenta intr-o forma eleganta. La interior, insa, ambele invitatii prezinta un fundal roz si detalii grafice date de o folie metalizata aurie. 

Citeste mai mult
Stil
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatiile pentru nunta Fara ezitare prezinta un design fin, elegant si rafinat. Alcatuita dintr-o coperta alba imprimata pe o singura fata, cu un fundal roz deschis, precum si o coperta semitranspareta din hartie de calc, aceasta este disponibila in doua variante. Ambele variante au textul si detaliile grafice florale evidentiate cu ajutorul unei folii metalizate aurii. Invitatiile se diferentiaza la capitolul accesorizare, fiind disponibile in varianta clasica cu fundita din satin de culoare roz pal sau in varianta cu sigiliu pe coperta.

Ca dimensiuni, invitatiile au aproximativ 10,3 x 18 cm. 

Modelul poate fi personalizat astfel incat acesta sa corespunda in totalitate gusturilor, preferintelor si nevoilor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va putem pune la dispozitie o mostra fizica gratuita a produsului, cu un text aleatoriu.

Altfeldeinvitatii
Referinta 215
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa