Invitatii de nunta Te voi iubi
  • Invitatii de nunta Te voi iubi
  • Invitatii de nunta Te voi iubi albastru
  • Invitatii de nunta Te voi iubi albastru

Invitatie nunta Te voi iubi

6,50 lei

cu TVA

Invitatiile Te voi iubi vin cu un model clasic, dar de efect, compact si echilibrat. Coperta de calitate premium este disponibila in doua variante, verde sau albastru. Ambele modele au inserturi speciale pentru text, iar mansonul cu numele mirilor are si rol de sustinere. Acest model de invitatie nunta nu necesita și nu include plic.

Citeste mai mult
Culoare
  • albastru
  • verde
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Modelul invitatiilor pentru nunta Te voi iubi scoate in evidenta o grafica simpla. Modelul se bucura de alternarea artistica a unor fonturi pentru text, iar ca materiale utilizate sunt folosite coperti speciale de calitate premium si inserturi pentru text. 

Invitatiile sunt disponibile in doua variante: albastru sau verde. Ambele modele au inserturi de culoare alba si un text lizibil de culoare neagra. Copertile sunt completate de un manson cu numele mirilor si data nuntii scrise artistic, ce are si rolul de sustinere al invitatiei in forma sa finala. 

Ca dimensiuni, invitatiile au aproximativ 11,5 x 16 cm atunci cand sunt inchise si de aproximativ 29 x 16 cm, atunci cand sunt deschise. 

Modelul se potriveste de minune pentru un eveniment clasic, linistitor, dominat de bun-gust.

Pentru a comanda se adauga in cosul de cumparaturi produsul dorit, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Modelul poate fi personalizat pentru a corespunde in totalitate gusturilor si preferintelor dumneavoastra. Culoarea copertei sau accesorizarea pot fi modificate la cerere.

Pentru a va convinge de calitatea materialelor va putem pune la dispozitie o mostra fizica gratuita a produsului. 

Altfeldeinvitatii
Referinta 217
Referinte specifice