Invitatie nunta Poza dragostei 031

New product

Invitatia de nunta Poza dragostei are ca element central fotografia de cuplu, infrumusetata de un chenar decorativ cu flori in nuante contrastante si viu colorate. Modelul este printat pe o coperta speciala, fata-verso, este disponibil in doua variante (cu fotografia mirilor sau clasic) si este incadrat de un chenar alb, iar numele mirilor sunt evidentiate de o pata de culoare corai.

Mai multe detalii

3,90 LEI

Mai multe informatii

Invitatia de nunta Poza dragostei prezinta un mix de elemente viu colorate, ceea ce o face foarte usor de integrat in cadrul oricarui eveniment, alaturi de setul coordonat de papetarie.

Invitatia de nunta Poza dragostei este realizata din materiale premium de cea mai buna calitate.

Disponibila in doua variante, cu fotografia mirilor sau cu numele acestora incadrate intr-o pata de culoare corai, invitatia este printata fata-verso si are dimensiunile de aproximativ 11 x 16 cm.

De asemenea, invitatia are si un plic special inclus in pretul afisat pe site.

Modelul invitatiei poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate dorintelor dumneavoastra.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita. 

De asemenea, invitatia de nunta Poza dragostei are un set coordonat de papetarie. Se comanda fiecare accesoriu de papetarie nunta in parte, in cantitatile dorite, in functie de necesarul pentru eveniment. 

Accesorii

30 alte produse in aceeasi categorie: