Invitatii moderne Un nou inceput CN1 navy-alb-cupru
  • Invitatii moderne Un nou inceput CN1 navy-alb-cupru
  • Invitatii moderne Un nou inceput CN1 navy-alb-cupru

Invitatii moderne Un nou inceput CN1

7,40 lei

cu TVA

Invitatia este compusa dintr-o coperta care se pliaza in trei parti. Pe partea din fata este atasat un insert alb mat, imprimat cu un chenar si un model grafic cu fluturi si flori. Interiorul invitatiei este tot alb mat, imprimat cu un model asemanator celui de pe coperta. Coperta este albastru inchis, si textul si grafica sunt deasemenea navy. Invitatia nu necesita plic.

Citeste mai mult
Culoare
  • violet
  • mov
  • albastru
  • roz
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 25.

Invitatia este compusa dintr-o coperta care se pliaza in trei parti. Pe partea din fata este atasat un insert alb mat, imprimat cu un chenar si un model grafic cu fluturi si flori. Interiorul invitatiei este tot alb mat, imprimat cu un model asemanator celui de pe coperta. Coperta este mov sidefat, si textul si grafica sunt deasemenea mov. Dimensiunea invitatiei, atunci cand este pliata, este de 14*14 cm. Invitatia nu necesita plic.

Pentru a va convinge de alegerea facuta va punem la dispozitie o mostra gratuita.

Modelul prezentat poate fi personalizat in functie de cerintele dumneavoastra. Paleta coloristica a cartonului folosit, a panglicilor si a celorlalte accesorii utilizate poate fi ajustata pentru a raspunde in totalitate necesitatilor dumneavoastra.

Altfeldeinvitatii
Referinta CN1
Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa