Sageata catre Nunta Gradina Mediteraneana
  • Sageata catre Nunta Gradina Mediteraneana
  • Sageata catre Nunta personalizata

Sageata catre Nunta

50,00 lei

cu TVA

Sageata pentru Nunta are rolul de a completa decorul creat pentru petrecerile de nunta, botez sau seri tematice, fiind o extraordinara si utila gaselnita mai ales pentru spatiile ce au create mai multe sali de evenimente. Dimensiunile sunt de aproximativ 20 x 40 cm, materialele folosite sunt de calitate premium. In pretul afisat nu este inclus si suportul / batul pentru sageata, iar modelul grafic al sagetii este ales de dumneavoastra pentru a fi in concordanta cu celelalte accesorii de papetarie comandate.

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Sageata pentru Nunta este conceputa dupa modelul grafic dorit de dumneavoastra si in acord cu tematica evenimentului sau cu modelul grafic ales pentru invitatiile de nunta sau celelalte accesorii de papetarie. 

Sageata pentru nunta este foarte utila in cadrul petrecerilor organizate la mai multe sali de evenimente, in locatiile cu hambar, de pe malul lacului sau de la cort. Acest accesoriu este ideal si in cadrul locatiilor ce au foisor pentru celebrarea cununiei, indrumand invitatii spre locatia dorita. 

Modelele sunt realizate din hartie speciala de calitate premium iar acestea sunt ulterior aplicate pe un carton special gros ce are si rolul de sustinere, oferind totodata un aspect impunator si statuar decoratiunii in sine. 

In pretul afisat nu este inclus insa si suportul / batul pentru sageata, iar modelul grafic al sagetii este ales de dumneavoastra pentru a fi in concordanta cu celelalte accesorii de papetarie comandate.

Ca dimensiuni, modelul are aproximativ 20 x 40 cm. 

Pentru a comanda se adauga produsul dorit in cosul de cumparaturi, in cantitatile dorite.

Altfeldeinvitatii
Referinta E15
Referinte specifice