Opis mare
  • Opis mare
  • Opis mare

Opis mare - lista de invitati

120,00 lei

cu TVA

Opisul de dimensiuni mari este ideal pentru a fi asezat direct pe sevalet. Acesta prezinta ordinea repartizarii invitatilor la mese, in functie de criteriul ales de dumneavoastra. Este deosebit de util si se aseaza la intrarea in sala de evenimente. Modelul poate fi personalizat astfel incat sa corespunda celorlalte accesorii de papetarie alese.  

Citeste mai mult
Cantitate

Textul se trimite ca raspuns la mailul de confirmare comanda

Opisul prezinta lista de asezare a invitatilor la mese. Necesar mai ales pentru o buna organizare a nuntii, lista de asezare a invitatilor la mese este un ajutor nepretuit.

Acesta se amplaseaza la intrarea in sala de evenimente. Odata sosit un invitat, masa la care trebuie condus este aflata usor, printr-o simpla privire a opisului. Se pot evita astfel mici momente de stanjeneala care apar in mijlocul emotiei, in care sa nu fie clara masa la care trebuie asezat invitatul.

Dimensiunile opisului sunt de aproximativ 40 x 60 cm. Panoul este realizat din mai multe coli atasate unele langa altele.

Opisul se executa la comanda si este disponibil doar clientilor care comanda si restul produselor de papetarie pentru nunta de pe site-ul nostru. 

Opisul poate fi creat cu modelul grafic dorit, insa recomandabil este ca acesta sa se asorteze cu celelalte accesorii de papetarie comandate: invitatii, meniuri, plicuri de bani sau numere de masa. Se poate realiza pe orice culoare sau model astfel incat sa se asorteze cu decorul salii nuntii dumneavoastra.

Acesta are o suprafata tare de sustinere, cartonata, astfel ca poate fi asezat direct pe un sevalet.

Altfeldeinvitatii
Referinta E010
Referinte specifice